Bereikbaarheid website en bestuur

Bereikbaarheid website en bestuur

Hallo Indianen,

Al een hele tijd zijn er vragen waar iedereen met zijn verhalen, foto’s, bijdragen en video’s enzovoorts naar toe moeten. De nieuwe website loopt al een tijdje, onze Facebookpagina krijgt vele likes maar het is allemaal maar moeilijk te bereiken.

Om dit beter voor iedereen bereikbaar te maken staan 2 dingen bovenaan: alle bijdragen moeten Indian-gerelateerd zijn en het moet bij de juiste mensen terecht komen. Dat lijkt simpel maar door de toegenomen bereikbaarheid via email en internet is dat toch nog een hele klus.

Daarom hieronder een lijst van de belangrijkste emailadressen en wat waar naar toe moet.

Functie
Naam
Contact
Waarvoor?
Voorzitter A. Medema voorzitter@indian.nl Algemene gang van zaken in de club.
Secretariaat H. Wieggers secretaris@indian.nl Alle aan de club te richten post, email zaken die in het bestuur aan de orde moeten komen. Bij twijfel mails en post altijd naar de secretaris sturen: hij is de “postbus” van de club.
Penningmeester W. van Beurden penningmeester@indian.nl Zaken tav ledenadministratie, contributie, financiën.
Rittencoördinator H.J. Postema evenementen@indian.nl Aanmelding ritten/evenementen, contactpersoon bestuur ten aanzien van ritten/evenementen.
Redactie Smokesignals R. Paashuis redactie@indian.nl Bijdragen, kopij, artikelen voor in de Smokesignals.
Website en Facebookpagina M. de Zaaijer webface@indian.nl Bijdragen, kopij en foto’s voor website en Facebookpagina.
Onze Facebookpagina trekt wereldwijd de aandacht vanwege de foto’s die er op komen maar niet van de foto’s en video’s van onze evenementen. Regelmatig kwam ook de vraag hoe deze foto’s op onze Facebookpagina te krijgen. We willen hier verandering in brengen door onze Facebookpagina open te gaan stellen zodat iedereen zijn Indian-bijdrage er op kan zetten en elkaars ervaringen en kennis te delen. Een post met de spelregels hiervoor zal bovenaan komen te staan.

Stuur daarom al je Indian-foto’s, bijdragen en verhalen voor de website naar onze webbeheerder Martin de Zaaijer en laten we er met zijn allen iets moois van maken! Zijn adres is: webface@indian.nl

Met vriendelijke groeten,

Helmut Wieggers, secretaris.